Salgselev i Nuuk

Nuuk

Har du søgt ind på akademiuddannelsen International Handel og Markedsføring, og drømmer du om at få en spændende handelsuddannelse med speciale indenfor salg?
Så er du måske vores nye salgselev i vores salgsteam, som målrettet sælger produkter indenfor Nonfood, Foodservice og Detail.

LIDT OM STILLINGEN
Vi kan tilbyde en spændende elevplads i vores salgsafdeling. I din elevtid vil du komme til at bevæge dig indenfor internt og eksternt salg. Dine arbejdsopgaver som salgselev, vil udvikle sig løbende i takt med, at dine erfaringer og dine kompetencer vokser. Dine opgaver vil tage udgangspunkt i nedenstående:

· Telesalg med tilbudsafgivelse og opfølgning
· Deltagelse i afdelingsrelaterede projektopgaver samt administrative opgaver
· Daglig kunde- og leverandørkontakt i forbindelse med forespørgsler, tilbud, ordremodtagelse og kunderådgivning
· Deltagelse i udarbejdelse af afdelingens markedsføringstiltag og udsendelser af salgsmateriale
· Behandling af forespørgsler fra kunder herunder ordrebehandling
· Kundekontakt med en fast kundegruppe og oparbejdelse af nye kundeemner
· Salgsrapportering og opfølgning vil være en naturlig del af uddannelsen

Arbejdssted er vores kontor på Industrivej i Nuuk. Vi kan ikke tilbyde bolig til stillingen.


LIDT OM DIG

Du har stor interesse i en uddannelse indenfor salg, og har lyst til at være en del af en virksomhed i vækst med de givne udfordringer og spændende arbejdsopgaver. Du har erfaring med Microsoft Office pakke.

Du vil fra dag ét indgå som en del af salgsteamet, og det er derfor væsentligt, at du kan bevare overblikket i pressede situationer. Vi vægter samarbejde på tværs af organisationen højt, og du skal kunne trives i det uformelle arbejdsmiljø, som vi har.

Som person er du vedholdende, energisk og initiativrig samt tager ansvar for egen læring. Du arbejder struktureret, og har en god evne til at arbejde både selvstændigt og sammen med andre. Du er udadvendt og har et godt humør. Du er serviceminded, og forsøger altid at se muligheder i det, som du beskæftiger dig med.


HVEM ER VI

Arctic Import er en stærk familieejet virksomhed, som beskæftiger ca. 100 medarbejdere. Nordatlanten er vores hjemmebane og hverdagen her er vores passion. Takket være vores mangeårige tilstedeværelse i Norden kender vi markederne bedre end de fleste, og vi er stolte af vores nordatlantiske arv.

Service er en del af vores DNA. Vi har eksperter, der ved, hvad der skal til, og vi er stærke på produktviden og logistik. Det er en kompetence, som vi har bygget op gennem mange år, og i 2018 kunne vi med stolthed fejre vores 40-års jubilæum. Via vores selskaber, butikker og salgskontorer i Danmark, i Grønland og på Færøerne er vi til stede på vores forskellige markeder og betaler deraf virksomhedsskat lokalt. Derudover er det vigtigt for os at gøre brug af lokal arbejdskraft i de forskellige markeder, hvor vi opererer, for på den måde at give noget tilbage til samfundet.


ANSØGNING

Send os din ansøgning vedlagt dit CV allerede i dag, eller senest den 14. april 2023. Send ansøgningen via mail til rko@arcticimport.gl mærket ”Salgselev.” Tiltrædelse er den 1. august 2023.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen så kontakt Rikke Krigger Olsen på tlf. 363679 eller via mail rko@arcticimport.gl.