VI ELSKER DATA - DERFOR MÅLER VI ARBEJDSGLÆDE

For os handler jobtilfredshed om arbejdsglæde og om at være motiveret til at gå på arbejde. Det er den velkendte mavefornemmelse, som af gode grunde er svær at måle. Men vi gør det alligevel.

Hver 6. måned bruger vi GAIS-målinger til at bestemme, hvordan vi klarer os. GAIS bygger på flere års forskning, og målingen fokuserer på de syv vigtige faktorer, som har betydning for vores arbejdslyst. De syv faktorer i GAIS er; mening, medbestemmelse, mestring, resultater, ledelse, kolleger og balance.

Arbejdsglæde sammenlignet med det nationale gennemsnit
Vi måler ikke (kun) for at vise dig, at vi er en attraktiv arbejdsplads. Vi gør det primært for at identificere indsatsområder, når der opstår problemer. Ved at erkende de faktorer, der styrker arbejdsglæden for os selv og vores kollegaer, kan vi handle mere målrettet for at bevare et positivt miljø.

Når alt kommer til alt så prioriterer vi vores omsorg for glade medarbejdere højere end vores passion for data.

Udvikling over tid

I november 2020 tog vi hul på vores første trivselsundersøgelse med GAIS og vi har siden da foretaget en halvårlig måling. Dette gør vi, da vi tror på, at et godt arbejdsmiljø er altafgørende for både medarbejdernes trivsel og virksomhedens succes.

At sætte trivsel i højsædet er en kerneværdi i vores virksomhedskultur. Vi har investeret i GAIS for konstant at kunne fokusere på medarbejdernes trivsel. Med dette redskab kan vi præcist følge udviklingen, både for enkeltpersoner og afdelinger, såvel som på tværs af hele virksomheden.

Gennem brugen af GAIS har vi etableret et åbent og fleksibelt arbejdsmiljø, hvor vi kontinuerligt vurderer vores udvikling og justerer efter behov. At fokusere på de syv faktorer giver vores medarbejdere mulighed for bedre trivsel og personlig udvikling.

Fasthold dine medarbejdere med fokus på trivsel

Med en trivselsmåling får I overblik over medarbejdertrivslen, så I kan forbedre og handle på den.Med GAIS sætter vi fokus på medarbejdertrivsel.


Læs mere