AX Controller i Aalborg


Er du superbruger af Microsoft Dynamics AX? Brænder du for at optimere eksisterende AX set-up? Motiveres du af at automatisere og effektivisere processer? Vil du være del af en IT-afdeling der aktivt understøtter en organisation med store ambitioner? Så er det dig, vi har brug for!


Om stillingen som AX controller

I stillingen vil man fungere som intern solution architect og få en afgørende rolle i den daglige udvikling og optimering af vores ERP-løsning Dynamics AX. Ligeledes bliver du en aktiv spiller i projekter om opsætning af AX-integrationer med kunder for at sikrer større strategiske samarbejder.

Du bliver en del af en IT-afdeling med seks øvrige kolleger, der dagligt har fokus på, at vores IT-løsninger følger med udviklingen og virksomhedens vækstplaner. Kollegerne i IT-afdelingen arbejder alle med udvikling af virksomheden - både på hardware siden, men i større grad også med fokus på software og udvikling af løsninger og værktøjer til optimering af processer.

Stillingen er en tilføjelse til den AX-Controller vi allerede har i huset, hvor der naturligt vil være mulighed for tæt sparring og dialog.


Lidt om dig og dine arbejdsopgaver
Som person motiveres du af et bredt ansvarsområde og konstante udfordringer, og ser dig selv som værende driftssikker, detaljeorienteret og besidde en stor faglig stolthed. Men det vigtigste er, at du er smilende, glad og hjælpsom.

For at lykkes i jobbet, skal du have både erfaring og forståelse for Dynamic AX. Du kan have erfaring som Solution Architect, AX-konsulent, superbruger, ERP-specialist eller lignende, der gør at du kender AX og ved hvordan de forskellige moduler og områder hænger sammen. Du skal kunne analysere problemstillinger eller ønsker til ny funktionalitet og omsætte dette til løsninger (enten ændring af eksisterende eller implementering af nye) der kan effektivisere processer.


Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Generelt vedligeholdelse, opdatering og udvikling af eksisterende AX-miljø med fokus på procesoptimering og automatisering
  • Opsætning af AX-integrationer med kunder og leverandører
  • Besøg på lokationerne i Nuuk og Tórshavn med fokus på træning og support til kolleger
  • Udvikle, vedligeholde og implementere interne systemer og løsninger til gavn for kolleger, kunder og leverandører
  • Deltagelse i IT-projekter med implementering af bl.a. CRM og WMS
  • Projektledelse af forskellige forretningsudviklingsprojekter


Om Arctic Import
Arctic Import er en stærk familieejet virksomhed, som beskæftiger ca. 100 medarbejdere, hvoraf 55 sidder i Aalborg. Nordatlanten – Grønland, Færøerne og Island - er vores hjemmebane og hverdagen her er vores passion. Du bliver en vigtig medarbejder i en vækstvirksomhed med ambitioner. Din trivsel og bidrag til det sociale på arbejdspladsen er i højsæde, og vi investerer gerne i din fortsatte udvikling som fagperson.

Vi arbejder kontinuerligt på at blive Nordatlantens foretrukne forretningspartner, udgøre det stærkeste team og yde den bedste kundeservice i Nordatlanten.


Ansøgning
Opstart: 15. august eller hurtigst muligt derefter.

Har du lyst til at være med på holdet, og skabe dig en fremtid hos Arctic Import A/S, så send din ansøgning og CV til hr@arcticimport.dk med emnet ”AX Controller”. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores IT-chef Martin Hansen på mha@arcticimport.dk eller på tlf. 96 32 19 17.

Vi holder samtaler løbende og fjerner stillingsopslaget, når den rette person er fundet.