Sundhed og hjælpemidler

Vi leverer alt...

Det er hele tiden nødvendigt at have fokus på sundhedspleje. Vi tilbyder et komplet udvalg af hygiejneprodukter, hjælpemidler, motionsudstyr, lægeudstyr, ergonomiske møbler mv. Et sundt og sikkert arbejdsmiljø for sundhedspersonale inkluderer mange gode arbejdsstillinger og mulighed for en fleksibel indretning, som gør hverdagen nemmere.

Sundhed- og Plejeavis 2020

I den daglige omgang med patienter og besøgende er en høj hygiejnestandard vigtigt for at forbedre kvaliteten og sikkerheden af din pleje. Vi hjælper dig med at være på forkant med hygiejnen, så du kan fokusere på det, der er aller vigtigst - at give dine patienter den bedst mulige pleje. Træf et sikkert valg med et stort udvalg. I vores Sundhed- og Plejeavis har vi samlet en lang række af produkter, som dækker de fleste behov indenfor sundhedsplejen.


Finder du ikke, hvad du søger i kataloget,
eller mangler du rådgivning, står vi altid parat til at hjælpe.

Vi kan meget mere, end du ser her i avisen.

Vi samarbejder
med førende leverandører

Vi arbejder professionelt med førende leverandører inden for hjælpemidler og tilbyder gennemprøvede og sikre løsninger med optimal komfort, øget mobilitet og større selvstændighed for ældre og handicappede personer.

Endvidere har vi et omfattende produktsortiment, der afhjælper de udfordringer, som plejepersonalet står over for i forbindelse med patienthåndteringen i dag.

Kontakt os

Vi hjælper dig gerne.
Kontakt os og få en snak om de mest optimale løsninger for dig.

Email:

info@arcticimport.dk

Telefon

Aalborg: +45 9632 1900