Intern IT-konsulent

Aalborg

Motiveres du af ansvar, en bred kontaktflade og er teknisk anlagt? Sætter du en ære i at hjælpe dine kollegaer med daglig drift og levering af effektive IT-løsninger? Og har du lyst til at være en del af en virksomhed, der har det sjovt mens, de arbejder?
Så vil vi gerne have dig med i vores stærke IT-team!

Arctic Import A/S er en af de stærkeste private koncerner i Grønland med et bredt sortiment til offentlige og private virksomheder, der gennem vores 43 år, har styrket vores kompetencer og services, og i dag er distributør og samarbejdspartner såvel i Grønland som i resten af Nordatlanten.

Vi har over de seneste år skabt en sikker og stabil IT-platform, som danner grundlaget for at blive endnu bedre, og vi søger konstant forbedringer i IT-driften. Vores server-drift er outsourced, og vi har derfor mere tid til at arbejde med optimering af vores miljø. Vi har fart på og søger derfor dig, der motiveres af at drive flere projekter sideløbende samt have bred kontaktflade hos kollegaer.

Jobbet
Hos Arctic Import har vi store ambitioner med en IT-afdeling, som en integreret del af den daglige drift og en stor del af virksomhedens vækstplaner. Udover at vi i IT skal understøtte virksomheden, skal vi også udvikle og tilbyde nye værktøjer til glæde for vores kolleger, kunder og leverandører. I samarbejde med IT-chefen, bliver du en central del af den videre udvikling af vores IT-setup, og der er rig mulighed for at præge stillingen alt efter kompetencer og interesseområder.

Med din brede viden og IT-kompetencer, sikrer du stabil drift af vores systemer og servere, samt assisterer vores kollegaer i både Danmark, Grønland og på Færøerne med eventuelle IT-udfordringer. Hos Arctic Import arbejder vi på at skabe Nordatlantens bedste kundeservice, og derfor er IT-afdelingens ambition at skabe den bedste oplevelse, når vores kollegaer henvender sig og har brug for sparring, support eller lignende.

Hvad får du?
Hos Arctic Import arbejder vi også målrettet på at være Nordatlantens stærkeste team, hvoraf en naturlig del af vores hverdag er at samarbejde og hjælpe hinanden. Vi tror på, det kan mærkes, hvis vi har det sjovt sammen som kollegaer, og at vi på den måde, kan yde en endnu bedre service – uanset om det er overfor kollegaer eller vores kunder.

Udover at blive en del et stærkt team og fællesskab får du:
• En central rolle i en vækstvirksomhed med store ambitioner
• En arbejdsplads der har medarbejdertrivslen i højsædet og prioriterer det sociale miljø
• Gode udviklingsmuligheder både personligt og fagligt med mulighed for at præge stillingen
• Deltagelse i forskellige forretningsprojekter
• Mulighed for at besøge Tórshavn og Nuuk, hvis projekterne giver anledning til det

Hvem er du?
Som person er du servicemindet, åben og formår at formidle komplekse budskaber klart og tydeligt. Du har en faglig stolthed, der skinner igennem i dit arbejde, og du fungerer godt i et arbejdsmiljø, hvor tingene nogle gange skal gå stærkt. Det er vigtigt, at du kan tage initiativ, skabe fremdrift og samtidig have styr på detaljerne.

Det er et strategisk vigtigt område for virksomheden at have fokus på it-sikkerhed og udvikling, hvorfor erfaring indenfor dette er nødvendigt.

Derudover ser vi gerne, at du har erfaring med:
• Intune og MDM
• AutoPilot
• PowerShell
• MS Windows Server 2016 og nyere
• Domæneadministration og AD

Din erfaring kan være fra tidligere stillinger som fx IT-konsulent, systemadministrator eller noget lignende, men du kan også være nyuddannet og have tillært dig det gennem relevant erhvervserfaring under din uddannelse.

Ansøgningsfristen
Har du lyst til at skabe dig en fremtid hos Arctic Import A/S, så send din ansøgning vedlagt CV via dette link hurtigst muligt.

SEND ANSØGNING


Vi afholder løbende samtaler og lukker stillingen, når den rette kandidat er fundet.

Kontakt

Vibeke Lautrup, Progreso A/S, Tlf. 4141 3641, vl@progreso.dk