Økonomiassistent til barselsvikariat

Aalborg

Brænder du for og har du erfaring med økonomi?
Så er du måske vores barselsvikar i virksomhedens økonomiafdeling, hvor du vil få et selvstændigt ansvar for nogle af virksomhedens aktiviteter samt deltage i øvrige økonomiopgaver.


Hvilke udfordringer får du?
Vi kan tilbyde en spændende tidsbegrænset stilling i vores økonomiafdeling, som i dag består af 10 medarbejdere. Økonomiafdelingen administrere både vores danske, grønlandske og færøske selskaber.
Du kan som udgangspunkt forvente, at du vil blive beskæftiget med følgende arbejdsopgaver:

  • Fakturahåndtering i fakturaflow
  • Bogføring af omkostningsfakturaer og rejseafregninger
  • Interne faktureringer og afstemning af koncerninterne-mellemregninger
  • Bogføring af indbetalinger, forberedelse af betalinger til bank samt bank- og kasseafstemninger
  • Klargøring af materiale til revisionen
  • Diverse balance og månedsafstemninger
  • Selvstændigt ansvar for nogle af koncernens mindre selskaber herunder bogføring, månedsafslutning og årsregnskab
  • Udarbejdelse af månedsløn til medarbejderne på Færøerne
  • Optimering af afdelingens processer og arbejdsgange på egne områder
  • Øvrige ad hoc opgaver i afdelingen

  

Dine kvalifikationer
Du har erfaring fra en lignende stilling og du er uddannet regnskabs-, økonomi,- eller revisorassistent.

Du har et solidt kendskab til Microsoft Office pakken, herunder gerne superbruger i Excel og er vant til at bruge IT som et primært værktøj i din arbejdsløsning. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab og erfaring med Axapta Dynamics.


Hvem er du?
Du arbejder struktureret, selvstændigt og er vedholdende og som person er du ansvarlig, energisk og initiativrig. Du tager ansvar for egen læring, ligesom du har det godt med at være i et foranderligt og uformelt miljø. Vi har travlt, så hvis du er en person, der gerne yder lidt ekstra for at få opgaven løst, vil det være en stor fordel.

Du vil i dit arbejde have en stor kontaktflade eksternt og på tværs af organisationen, hvorfor det er en fordel, hvis du er udadvendt, god til at kommunikere og skabe gode relationer på tværs af alle niveauer – ikke mindst er vi kendt for at være en afdeling, der har et godt humør.


Hvem er vi?
Arctic Import er en stærk familieejet virksomhed. Nordatlanten er vores hjemmebane og hverdagen her er vores passion. Takket være vores mangeårige tilstedeværelse i Norden kender vi markederne bedre end de fleste, og vi er stolte af vores nordatlantiske arv.

Vores arbejdsplads er præget af et foranderligt miljø, hvor vi hele tiden skal være klar til at omstille os ud fra kravet fra kunderne, og det marked vi agerer i. Vi har en uformel kultur og vægter det højt, at vi skal have det sjovt og samtidig skabe resultater sammen.


Ansøgning
Har du lyst til at skabe dig en fremtid hos Arctic Group A/S, så send din ansøgning vedlagt CV på Jobindex via dette link "Søg jobbet online” allerede nu eller senest den 20. august 2019.
Ansættelsesperioden er 11 måneder, fra den 1. oktober og evt. med mulighed for yderligere forlængelse.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CFO, Rikke Larsen, på tlf. 20 41 10 24 eller via mail rla@arcticgroup.dk

 

Kontakt

CFO, Rikke Larsen, på tlf. 20 41 10 24 eller via mail rla@arcticgroup.dk