Karriere i Arctic Import

Job i Arctic Import

I Arctic Import lever vi af tilfredse kunder. Derfor søger vi løbende engagerede og dygtige kollegaer, der vil være med til at gøre en forskel. Vores medarbejders viden og kompetencer er nøglen til vores succes. Hvis vi ikke har det ledige job, du søger efter, så send os gerne en ansøgning via hr@arcticimport.dk, hvor du fortæller lidt om din hidtidige arbejdserfaring, og om hvordan du passer ind hos Arctic Import.

Alle ansøgninger slettes, når de er gennemgået og besvaret. Såfremt vi ønsker at beholde ansøgningen,
modtages besked fra os med ønske om samtykke, og ansøgningen opbevares i 6 måneder inden den slettes.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Executive Assistant

Aalborg

Trives du med at løse både simple og komplekse opgaver, besidder du et naturligt projektledelsesinstinkt og har gode kommunikationsevner? Tiltaler det dig samtidigt at opbygge en forretningsunderstøttende rolle som Executive Assistant, som skal understøtte direktionen i at drive og udvikle virksomheden? Så har du nu en unik mulighed for at sætte dit præg på tværs i en velkonsolideret virksomhed.

IT Management Consultant

Aalborg

Vi søger en dygtig og erfaren IT Management Consultant til en projektansættelse frem til ultimo februar.

Jobbet
Som IT Management Consultant hos Arctic Import bliver det din fornemmeste opgave, at sikre, at igangværende og fremtidige projekter i IT-teamet forløber så gnidningsfrit som muligt. Du vil i den sammenhæng skulle have det fulde overblik, hvorfor det hermed bliver dit ansvar at prioritere og følge op på diverse daglige opgaver og projekter.