Karriere i Arctic Group

Job i Arctic Group

Arctic Group lever af tilfredse kunder. Derfor søger vi løbende engagerede og dygtige kollegaer, der vil være med til at gøre en forskel. Vores medarbejderes viden og kompetencer er nøglen til vores succes. Hvis vi ikke har det ledige job, du søger efter, så send os gerne en ansøgning via hr@arcticgroup.dk, hvor du fortæller lidt om din hidtidige arbejdserfaring, og om hvordan du passer ind hos Arctic Group.

Alle ansøgninger slettes, når de er gennemgået og besvaret. Såfremt vi ønsker at beholde ansøgningen,
modtages besked fra os med ønske om samtykke, og ansøgningen opbevares i 6 måneder inden den slettes.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Information om dine rettigheder

Læs mere om dine rettigheder når du søger job hos Arctic Group A/S

Læs mere

Salgskonsulent i Nuuk

Nuuk


Vil du være med til at fortsætte udviklingen af vores salg i Grønland og har du erfaring indenfor Foodservice? Vi søger en ny kollega i vores salgsteam, som motiveres af at sælge fra et bredt sortiment inden for foodservice til både offentlige og private virksomheder.

Salgselev i Nuuk

Nuuk

Har du søgt ind på akademiuddannelsen International Handel og Markedsføring, og drømmer du om at få en spændende handelsuddannelse med speciale indenfor salg?
Så er du måske vores nye salgselev i vores salgsteam, som målrettet sælger produkter indenfor Nonfood, Foodservice og Detail.

Studentermedhjælper til marketing

Aalborg

Er du vild med marketing og alt hvad det indebærer? Er du selvstændig og initiativrig? Og vil du udvikle dine kompetencer gennem et studiejob?

Så er du måske vores nye studentermedhjælper til Marketing!

Intern IT-Konsulent

Aalborg

Motiveres du af ansvar, en bred kontaktflade og er teknisk anlagt? Har du erfaring som IT-konsulent, systemadministrator eller lignende? Og elsker du at have styr på dine ting?

Så er du måske vores nye kollega i IT-afdelingen!

Vi har over de seneste år skabt en sikker og stabil IT-platform, som danner grundlaget for at blive endnu bedre. Vi har outsourced vores serverdrift og har derfor mere tid til at arbejde med optimering af vores miljø. Vi har fart på og søger derfor en profil der motiveres af at drive flere projekter sideløbende.