Karriere i Arctic Group

Job i Arctic Group

Arctic Group lever af tilfredse kunder. Derfor søger vi løbende engagerede og dygtige kollegaer, der vil være med til at gøre en forskel. Vores medarbejderes viden og kompetencer er nøglen til vores succes. Hvis vi ikke har det ledige job, du søger efter, så send os gerne en ansøgning via hr@arcticgroup.dk, hvor du fortæller lidt om din hidtidige arbejdserfaring, og om hvordan du passer ind hos Arctic Group.

Alle ansøgninger slettes, når de er gennemgået og besvaret. Såfremt vi ønsker at beholde ansøgningen,
modtages besked fra os med ønske om samtykke, og ansøgningen opbevares i 6 måneder inden den slettes.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Information om dine rettigheder

Læs mere om dine rettigheder når du søger job hos Arctic Group A/S

Læs mere

Tech-nørder søger ny kollega – nemlig dig!

Aalborg

Er du en tech-nørd, der motiveres af at arbejde med IT-løsninger? Så er det måske dig, vi leder efter i Arctic Imports IT-team. Vi har nemlig stillet skarpt på at finde en intern IT-konsulent, der hver dag tager glad på arbejde for at få andres IT til at spille.

Salgskonsulent - Nonfood

Aalborg

Er du udadvendt, tillidsopbyggende og dygtig til at forstå kundernes behov? Brænder du for at skabe resultater med en kvalitetsbevidst og struktureret arbejdstilgang? Så kan du nu blive en del af Arctic Imports engageret salgsteam, hvor I sammen skal fortsætte udviklingen af salget indenfor Nonfood, Foodservice og Detail til Grønland!