Glasir í Tórshavn

Møbler leveres til Færøernes største uddannelsesinstitution Glasir

Glasir i Tórshavn er Færøernes største uddannelsesinstitution med 250 ansatte og over 1.500 elever. Uddannelsescenteret blev indviet i august 2018 og er en fusion af tre gymnasieskoler: Færøernes Gymnasium, Handelsskolen og Teknisk Skole. Bygningens godt 19.500 m2 er fordelt på seks etager og er tegnet af den internationalt anerkendte arkitektvirksomhed BIG Arkitekter, som er ledet af den danske arkitekt Bjarke Ingels, der har fundet inspiration til bygningens former i Tórshavns dramatiske landskab.

Arctic Import blev i samarbejde med Arkitekterne Rosan Bosch valgt som leverandør af loungemøbler og biblioteksmøbler til Glasir. 

Vi har bl.a. leveret COURAGE-sofaen fra MITAB, en Svanemærket sofa, som opbygges af moduler, og som med fordel kan sammensættes til store loungeområder. COURAGE kan kombineres på mange forskellige måder og med mange forskellige stoffer for at skabe variation eller binde sammen.

Endvidere har Arctic Import leveret højryggede stole samt sofaer (SILHOUETTE) fra HAY, som er fordelagtige som afskærmning og gode til at skabe mindre rum i storrum.

Arctic Import har til biblioteket leveret runde biblioteksmøbler, som giver en afskærmning med mindre læse- og fordybelsesområder. Det giver i kombination med HAY-møblerne gode muligheder for at arbejde i mindre grupper.